Title Image

Zo werkt het:

Bestellen:

  1. Biediebiedie is een bescheiden webwinkel zonder toeters en bellen. Dus je stuurt een mailtje; laat weten welk artikel je wil bestellen uit de webwinkel. (Je vindt de naam van alle sieraden bovenaan de betreffende pagina en onder ieder item zit een rode bestelknop).
  2. Je krijgt binnen 24 uur een bevestiging van je bestelling, een indicatie van de levertijd en (waar van toepassing) een betalingsverzoek.
  3. Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling geleverd.

 

Maar dan net effe anders….

Zie je iets leuks in de webshop, maar wil je dat sieraad net effe iets anders? Bijvoorbeeld zilveren haakjes in plaats van gouden, een andere kleur of lengte? Dat kan natuurlijk. Dit kun je aangeven als je de bestelling doet.

 

Galerie Haamstede:

Sommige sieraden zijn alleen te verkrijgen via Galerie Haamstede in Burgh-Haamstede (Zl). Daar kun je ze ook in het echt bekijken en aanraken. Als ze in de galerie tentoongesteld worden, is dit aangegeven.

Adres:

Galerie Haamstede
Noordstraat 43
4328 AK Burgh-Haamstede

06-20047432


Goed om te weten:

  1. Biediebiedie rekent verzendkosten. Die worden apart vermeld.
  2. Biediebiedie levert alleen in Nederland.
  3. Biediebiedie geeft in principe geen geld terug.
  4. Voor alle geleverde bestellingen geldt natuurlijk wel een garantie van een half jaar. Gaat je sieraad kapot en is het redelijkerwijs te maken dan doe ik dat. (Voorwaarde is wel dat gebruikte materialen of onderdelen nog voorradig zijn). Niet meer te fiksen? We overleggen over wat een redelijke oplossing zou zijn!
  5. Ik hoor graag wat je ervaringen zijn! Daar leer ik van, het levert betere producten op en ook anderen hebben er baat bij. Laat het weten via mijn sociale media of stuur een mailtje als je het liever privé houdt.