Zo werkt het:

Bestellen:

  1. Biediebiedie is een bescheiden webwinkel zonder toeters en bellen. Dus je stuurt een mailtje; laat weten welk artikel je wil bestellen uit de webwinkel. (Je vindt de naam van alle sieraden bovenaan de betreffende pagina en onder ieder item zit een rode bestelknop).
  2. Je krijgt binnen 24 uur een bevestiging van je bestelling, een indicatie van de levertijd en (waar van toepassing) een betalingsverzoek.
  3. Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling geleverd.

Goed om te weten:

  1. Biediebiedie rekent verzendkosten. Die worden apart vermeld als je een bestelling doet. Ieder sieraad is anders, dus heeft ook een ander gewicht en verpakkingseisen.
  2. Biediebiedie levert alleen in Nederland.
  3. Biediebiedie geeft in principe geen geld terug.
  4. Voor alle geleverde bestellingen geldt natuurlijk wel een garantie van een half jaar. Gaat je sieraad kapot en is het redelijkerwijs te maken dan doe ik dat. (Voorwaarde is wel dat gebruikte materialen of onderdelen nog voorradig zijn). Niet meer te fiksen? We overleggen over wat een redelijke oplossing zou zijn! Ik heb graag tevreden klanten!
  5. Ik hoor graag wat je ervaringen zijn. Daar leer ik van, het levert betere producten op en ook anderen hebben er baat bij. Laat het weten via mijn sociale media of stuur een mailtje als je het liever privé houdt.
  6. Kijk ook gerust naar de privacy-regeling.

Onderhoud:

“Maar is papier niet heel kwetsbaar?”. Dat hoor ik vaak. Het antwoord is “‘Tuurlijk!” Net als voor de meeste juwelen geldt, moet je ook lief zijn voor papieren sieraden. Dat betekent over het algemeen dat je ze best kunt dragen als het een beetje regent buiten. Wat je zeker niet moet doen: je handen wassen / afwassen met je ringen aan. Vinden echte parels ook niet leuk… Niet in de badkamer bewaren is ook een puik plan. Verder is het verstandig om er niet op te gaan zitten, ze niet door de kamer te gooien of ze dichtbij een warmtebron houden. Maar ja, dat had je vast ook al bedacht. Als er verder instructies nodig zijn, vertel ik het je.

 

Ik wil díe, maar dan net effe anders….

Zie je iets leuks in de webshop, maar wil je dat sieraad net effe iets anders? Bijvoorbeeld zilveren haakjes in plaats van gouden, helemaal geen haakjes maar clips, een andere kleur of lengte? Dat kan natuurlijk. Dit kun je aangeven als je de bestelling doet.